Anmälan till tävling

Anmälningsinstruktion till tävlingar

 1. Gå in till tävlingsprogrammet i  http://www.swecyclingonline.se/.
 2. Klicka in på det arrangemang du vill anmäla dig till.
 3. Anmäl dig
 4. Klart

För att kunna anmäla sig till tävlingar behöver man ha en licens och vara registrerad som användare på http://www.swecyclingonline.se/. Licens söks också på http://www.swecyclingonline.se/.

Startavgifter

För vissa tävlingar fakturerar den arrangerande klubben CK Master för startavgifter, vilket innebär att du i dessa fall inte behöver lägga ut några pengar själv så länge du ligger inom de kriterier som beskrivs i CK Masters policy för startavgifter som du hittar http://ckmaster.com/policys-stadgar/

För övriga tävlingar får du själv betala startavgiften direkt till arrangören enligt deras instruktioner och kan ansöka om ersättning från CK Master i efterhand. För att få ersättning för startavgifter ska en http://ckmaster.com/blanketter/ per cyklist skickas till kassören i enlighet med startavgiftspolicyn.

Det går bra att skicka in max två ansökningar per år. Den första förslagsvis omedelbart efter SM eller efter sista tävlingen för våren. Ersättningen kan dock dröja något längre under semestertider. 

Sista ansökan för året ska vara kassören tillhanda senast sista november. Ansökningar som inte är inskickade i tid blir inte ersatta. Undantag kan göras för ev tävlingar under december. Ska Du tävla i december så meddela kassören det innan sista november och skicka in en ansökan om ersättning snarast efter tävlingen.

Instruktion för www.swecyclingonline.se

Det kan vara lite komplicerat att registrera sig och logga in på www.swecyclingonline.se för första gången. Här är en kort instruktion som talar om hur du ska göra.

Vi har märkt att systemet inte är riktigt färdigutvecklat ännu, vilket innebär att det sker förändringar i det hela tiden. Vi kan tyvärr inte garantera att vi klarar att hålla den här instruktionen uppdaterad i samma takt. Hoppas att den kan vara till hjälp ändå!

Så här registrerar du dig som användare på www.swecyclingonline.se:

 1. Gå till www.swecyclingonline.se
 2. Klicka på ”Logga in”
 3. Klicka på ” Jag har glömt mitt lösenord/Jag är ny användare” utan att fylla i någonting annat.
 4. I dialogrutan som kommer upp fyller du i den mailadress som du angav när du registrerade dig som medlem i CK Master. (Om du inte längre har tillgång till den mailadressen eller har glömt vilken det är kan du kontakta styrelsen@ckmaster.com så hjälper vi dig.)
  • Om den mailadressen du angav används av flera medlemmar (t ex dina familjemedlemmar) kommer du också att få ange ditt personnummer (eller t ex något av dina barns personnummer om det är i deras roll som du vill logga in).
 5. Därefter skickas ett mail till dig med instruktioner och länk där du kan välja lösenord.

Så här loggar du in på www.swecyclingonline.se (när du registrerat dig som användare):

 1. Gå till www.swecyclingonline.se
 2. Klicka på ”Logga in”
 3. Fyll i ditt användar-ID i rutan där det står E-Post
  • Om din mailadress bara är registrerad på en person (dvs dig själv) kan du använda mailadressen som användar-ID (skriv in den i det fält där det står E-Post)
  • Om din mailadress är registrerad på flera medlemmar måste du istället logga in med ditt Idrotts ID som användar-ID. Det skall i så fall skrivas in i fältet märkt E-Post istället för din mailadress. (Om du inte vet vilket ditt Idrotts ID du har kan du kontakta styrelsen@ckmaster.com så hjälper vi dig.)
 4. Skriv in det lösenord som du valde när du registrerade dig.
 5. Välj ”Cykel” som din idrott.
 6. Klicka på ”Logga in”
Rulla till toppen