Bli medlem

OBS: Vi har just nu fullt i våra barn och ungdomsgrupper. Läs mer om detta här:

https://ckmaster.com/kolista-for-barn-ungdomstraning/

Vi vill gärna att du ska bli medlem hos oss! Att cykla tillsammans är alltid roligare och mer givande än att dag ut och dag in trampa runt i ensamhet.

Som medlem i CK Master har man bl.a. följande förmåner

  • Ledarledd träning under hela året
  • Subventionerade träningsläger
  • Startavgifter bekostade av klubben (gäller upp till utav styrelsen förutbestämd gräns enligt startavgiftspolicyn)
  • Utbildningar

Medlemsavgifterna är

Passiv medlem:100 SEK
Ungdomar tom. 18 år:300 SEK
Seniorer from. 19 år500 SEK
Familj800 SEK

Utöver medlemsavgift betalar de ungdomar som tränar med oss en träningsavgift för att täcka delar av klubbens kostnader kopplade till träningen. Följande gäller angående träningsavgiften:

  • Ungdomar som tränar med Blå, Gul och Rosa och Röd grupp skall betala en träningsavgift på 550 kr per år.
  • Träningsavgiften betalas utöver medlemsavgiften.

För att tävla behövs, förutom medlemskap i en cykelklubb, en licens som beställs hos Svenska Cykelförbundet via www.swecyclingonline.se. Vi ser gärna att alla som tränar med oss har en licens, då det i den ingår en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning och tävling.

Licens kan du söka efter det att din medlemsansökan har blivit godkänd och du har betalat in medlemsavgiften. När du registrerar dig på www.swecyclingonline.se ska du använda den emailadress som du registrerade i din medlemsansökan. Under “Anmälan tävling” på den här hemsidan hittar du mer utförliga instruktioner för hur du ska göra för att logga in på www.swecyclingonline.se.

För att bli medlem, fyll i formuläret nedan. Det är viktigt att alla familjemedlemmar som vill vara aktiva är registrerade, framförallt de barn som medverkar på träningarna.

När styrelsen har godkänt medlemskapet så får du ett mail med inloggningsinformation och kommer vidare till betalningsfunktionen.