Bli medlem

Notera att bli medlem inte garanterar en plats i en träningsgrupp för barn och ungdomar. Vi har en kö-lista för dessa träningar, läs mer här:
https://ckmaster.com/kolista-for-barn-ungdomstraning/
Säkerställ att du har en plats i en träningsgrupp innan du anmäler ditt barn som medlem.

Vi vill gärna att du ska bli medlem hos oss! Att cykla tillsammans är alltid roligare och mer givande än att dag ut och dag in trampa runt i ensamhet.
Som medlem i CK Master har man bl.a. följande förmåner

Ledarledd träning under hela året
Subventionerade träningsläger
Startavgifter bekostade av klubben (gäller upp till utav styrelsen förutbestämd gräns enligt startavgiftspolicyn)
Utbildningar

Medlemsavgifterna är

Senior 19 år och äldre: 600kr
Barn & Ungdomar: 350kr
Familjemedlemskap: 1000kr

Utöver medlemsavgift betalar de ungdomar som tränar med oss en träningsavgift för att täcka delar av klubbens kostnader kopplade till träningen. Följande gäller angående träningsavgiften:

  • Ungdomar som tränar med Blå, Gul och Rosa och Röd grupp skall betala en träningsavgift på 550 kr per år.
  • Träningsavgiften betalas utöver medlemsavgiften.

För att tävla behövs, förutom medlemskap i en cykelklubb, en licens som beställs hos Svenska Cykelförbundet via www.swecyclingonline.se. Vi ser gärna att alla som tränar med oss har en licens, då det i den ingår en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning och tävling.

Licens kan du söka efter det att din medlemsansökan har blivit godkänd och du har betalat in medlemsavgiften. När du registrerar dig på www.swecyclingonline.se ska du använda den emailadress som du registrerade i din medlemsansökan. Under “Anmälan tävling” på den här hemsidan hittar du mer utförliga instruktioner för hur du ska göra för att logga in på www.swecyclingonline.se.

Rulla till toppen