Klubbkläder

Leverantör och sortiment
Genom ett samarbete med Bioracer Speedwear kan CK Masters medlemmar köpa cykelkläder i klubbens egna design. Sortimentet omfattar kläder för alla årstider och för såväl mountainbike och landsväg som downhill/enduro.

Beställning
Beställning av klubbkläder kan göras några gånger per säsong, då vi öppnar upp en särskild webbshop. Detta sker normalt inför säsongsstarten, därefter någon gång under våren/försommaren samt en gång under sensommaren/hösten. Inför varje tillfälle informeras medlemmarna är på hemsidan, via nyhetsbrev samt på CK Masters Facebook-sida.

Provning
Klubbkläderna tillverkas speciellt för oss, och därför gäller ingen bytesrätt. Åtminstone inför årets första beställning ges tillfälle till provning, exempelvis i samband med klubbens årsmöte. Vid övriga beställningar ordnas provning enligt överenskommelse med leverantören.

Tröjor i lager
I klubbstugan har vi normalt sett ett litet lager av kortärmade tröjor. Dessa är främst till för nytillkomna medlemmar och andra behov som uppstår mellan beställningstillfällena. Enklast är att fråga någon av ledarna i samband med träning.

Ledarkläder
För dem som är aktiva ledare inom klubben ordnas någon gång per säsong en särskild webshop, där ledare tilldelas ett visst belopp per säsong att köpa kläder för, däribland den speciella ledarvästen.

Synas på kläderna
För att få ditt företags logga på våra kläder, sponsra eller samarbeta med klubben på annat vis, är du alltid välkommen att kontakta vår sponsoransvarige.

Rulla till toppen