Göteborgs Vårklassiker får tillökning av samarbetspartners

Glädjande att totalt över 50 cyklister tog sig an första veckans utmaning och att Stravaklubbarna för senirer och Ungdomar nu har närmare 160 medlemmar och med lite sol o värme lär detta också avspegla sig i kommande rundors resultatlistor.

Intresset ökar även bland företagen som verkar inom cykelsporten och vi kan härmed presentera att Aktivitus, Sportslab & Sportspec ansluter till att stötta Göteborgs Vårklassiker. Företagen kommer bidra genom att stå som värd för en eller ett par rundor och bland annat lotta ut ett antal presentkort till cyklister som genomför hela rundan och loggar rundan och segmenten i Stravaklubben. Mer om företagen, dess verksamhet och vad de bidrar med i Götebors Vårklassiker och erbjudanden ses nedan.
Glöm inte att lägga era bilder från era rundor på Instagram hashtag #gbgvårklassiker.

Aktivitus – Testklinik, Förretagshälsa och Coaching
Om Aktivitus:
Aktivitus startades 2004 och jobbar idag med träningsoptimering för motions- och tävlingsidrottare men även med omfattande friskvårdsprojekt på företag över hela landet.
Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.

Aktivitus bidrar med 10 st presentkort på valfri tjänst hos Aktivitus, presentkorten kommer lottas ut bland deltagarna som genomför och loggar runda 2 & 3 i Göteborgs Vårklassiker.
Mer info finner ni på: https://www.aktivitus.se/

Adress:
Aktivitus HQ
Krutvägen 4C
415 28 Göteborg

SportsLab – Testcenter för uthållighetsidrottare. Ett nytt sätt att lägga upp sin träning på.

På SportsLab tar vi ett helhetsgrepp på din prestation. Har du någonting som håller dig tillbaka eller något som gör att du hela tiden överbelastar dig och går sönder? Kanske är du svag i ryggen och stel i baksida lår? Kanske är du stel i bröstryggen och rörlig i axlarna? Det påverkar dig i din teknik och prestation.

Med vår fysprofil, teknikanalys och bikefit tar vi reda på vilka delar du behöver lägga tid och kraft på för att nå dit du vill.

Vårt mål är att du precis som du gör din konditionsträning medvetet och planerat har ett träningsprogram från oss som är effektivt, genomtänkt och baserat på dina testresultat och din målsättning. Ett träningsprogram som gör att du håller för det du vill göra och kan göra det riktigt bra – utan att falla på mållinjen.

Mer info finner ni på: https://www.sportslab.se/
Adress:
Fysiken
Gibraltargatan 39-41
412 72 Göteborg


Sportslabs erbjuder följande under 5:e etappen, Vecka 15, av Göteborgs Vårklassiker – “Amstel/Hedared Gold Race” veckan.
A. Utlottning av presentkort på:
1 bikefit,
1 teknikanalys 2D
1 teknikanalys 3D
1 fysprofil

B. Sportslab bjuder på en rabattkod
I receptionen på Fysiken, där SportsLab har sina lokaler, kommer man att kunna lösa ut en
rabattkod i receptionen. Rabattkoden gäller med 10% på SportsLabs produkter under
perioden mars-juni.

C: Sportslab bjuder på en tour i testlabbet
Man hör i så fall av sig till oss via mail om man vill ha en tour ihop med sitt runda som startar o slutar vid Fysiken.

Kontaktpersoner
Marie.larsson@sportslab.se
Wenche.noren@sportslab.se

Sportspec:
Om Sportspec:
Vi brinner för cykling och skidåkning, och hjälper dig gärna att hitta rätt i djungeln av prylar!
Vi satsar stenhårt på kvalitetsprodukter inom cykel och skidåkning eftersom det är det roligaste vi vet!
Vår personal är ofta djupt insnöad i sitt favoritområde och kan erbjuda hög servicegrad, efarenhet och glatt bemötande.

I våra luftiga lokaler hittar du ett stort sortiment av de bästa produkterna och skönaste prylarna. Välkommen in!

Mer info finner ni på: sportspec.se

Adress:
Mölndalsvägen 77
412 63 Göteborg
Tel 031-40 23 24
info@sportspec.se

Sportspec står som värd under finalveckan, dvs 6:e etappen av Göteborgs Vårklassiker. Start o mål av etappen sker från deras lokaler, så varför inte passa på att fylla på förråden av energi, kompletera kläder eller utrustning, eller rent av med spana in nästa cykel och ta en kopp kaffe.
Under veckan kommer Sportspec lotta ut 5 st presentkort till deltagare som genomför 6:e etappen och loggar sin runda i Stravaklubben.

Rulla till toppen