Klubbkläder 2021

Nu är webshopen öppen för inköp av klubbkläder i CK Master design, som produceras av det belgiska varumärket Bioracer Speedwear


Kläderna och design:

Kläderna och design: Nytt för 2021 är att vi har fått en ny sponsor på kläderna och det är nämligen Ramudden somnumera syns på vänster byxben. I övrigt är tröjan sig lik och kommer så vara under 2021. Tills 2022 kommer det dock troligen bli en del förändringar då nya sponsoravtal skall omförhandlas med klubbens sponsorer.

Till 2021 har även Bioracer bytt storlekssystem på juniorkläderna, som numera är mera normala istorlekarna. Det är därför viktigt att du provar storlekarna innan du beställer eller går efter storlekstabellen som ni hittar under varje artikel i webshopen.

En nyhet är även Bioracers nya kollektion EPIC, som nu finns med i webshopen. Vi har valt att lägga inderas nya kortärmade tröja och byxor. Mera info kring dessa produkter finns i webshopen under vardera EPIC artikel.

Information

  • Öppningstid: Webshopen kommer vara öppen tills den 7 april kl. 23:59.
  • Leveranstid: 6-7 veckor efter att webshopen har stängt.
  • Upphämtning: När leveransen är på ingång kommer ni få ett mail om detta och ni kommer då kunna hämta era kläder på Bioracer Sveriges kontor i Jonsered Fabriker (Fabriksstråket 41)

Storleksprovning

I och med Covid kommer vi inte ha någon gemensam storleksprovning, men Bioracer Sverige kommer hålla öppet för oss den 31:e mars mellan 16-21:00 så att dom som vill kan prova ut sina storlekar.

Vill man prova ut storlekarna måste man maila Bioracer Sverige om att man kommer så man får en tid, då det bara får vara max 7 personer i deras lokal.

  • Datum: onsdag – 31 mars
  • Tid: 16:00-21:00
  • Adress: Jonsered Fabriker (Fabriksstråket 41)
  • Maila om du kommer: a.ekh@bioracer.com

Vi frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till Anders Ekh via mail (a.ekh@bioracer.com) eller telefon 0703658527.

Väl mött!

Med vänlig hälsning: Klädansvariga CK Master | Anders Ekh  och Erik Waldner

Rulla till toppen