Resultat TTT Challenge segment 2 + Segment 3 länk:

Så äntligen kom sol o värme och även om lagtempo på maxnivå inte är synonymt med njutning så var vädret det! 🙂

Vi fick kasta om sträckorna då det sattes upp rödljus på segment 2 & 4 och flyget rundan medurs fick köras redan denna veckan och nya segment sätts upp för segment 3 & 4. Mer detaljer om den nya sträckningen för segment 3 senare i detta inlägg.

Lag Gbg Solskencyklister var tidigt ute o körde orginalvarianten av segment 2 men visade inga sura miner när vi fick ställa in den sträckan och de fick köra lagtempo en gång till samma vecka! Stor eloge till dem! 🙂
Lag Watts Up visade god form på 2:a segmentet och slog flera lag som de fick se sig slagna av på 1:a segmentet. Watts Up tog sig runt Flyget Rundan Medurs på 37:45 & 42 Km/h i snitt p den böljande banan.
CK Sundet tog en distanstur för att sen smälla till med nytt KOM på sträckan och en tid som skulle räcka till en 2:a plats på segmentet när veckan summerades. Tid för CK Sundet: 37: 17 & 42,5 Km/h i snitt.
Snabbast av alla var The MoPederz som drämde till med tiden 36:18 & 43,6 Km/h i snitt. Riktigt vasst. Tyvärr krockade Peder med en El-Scooter på vägen hem och bröt tummen på kuppen. Vi får se om de kan fortsätta trotts manfallet och utmana CK Sundet på det 3:e segmentet som får sägas går på CK Sundets bakgård, över Svartedalen T/R.
Fullständigt resultat för segment 2 och totalen ses nedan.

Resultat TTT Challenge segment 2

Totalställning efter 2 segment:

Totalställning efter 2 segment

Dominoeffekten av vägarbetet på segment 2 & 4 och gör att Segment 3 nu är helt nytt även det.
Segmentet ligger en bit från stan, men är riktigt fint. Vill man inte cykla hela vägen fårn Götebor så kan bilen med fördel ställas i Kungälv eller Diseröd för att värma upp på plats.
Segmentet i sig har en inledning och avslutning som är kuperad vilket också ses av banprofilen nedan.
Vändpunkt precis innan refugen ut mot motorvägsavfarten i höjd med Jörlanda. 31 Km T/R. Blir riktigt utmanande! 🙂
Segmentet: https://www.strava.com/segments/28639687

Kör hårt, men säkert o ha kul.

Mvh Björn Calavin & CK Master

Rulla till toppen