Resultat Vårklassiker nr. 4

Några av utmaningarna under runda 4

Så var 4 av totalt 6 rundor avverkade. Paris -Roubaix veckan. Tyvärr blev det ingen riktig tävling för proffsen då denna sköts på till hösten. Men vi körde ändå och sannerligen satte vädret cyklisterna på prov om hen valde att köra på söndagen. Kan tro att några “led” lika mycket som proffsen normalt sett gör då temperaturen knappt kröp över nållan och regn blandat med snö under eftermiddagen. Finns nog en del “episka” berättelser från söndagens runda och som är roligare i efterhand än under själva cykelturen! 😉

Snabbast av alla som körde den långa rundan var Hedda Carlqvist, riktigt starkt kört o riktigt kul att en damcyklist är snabbast över segmenten. Hedda går från klarhet till klarhet! 🙂
Snabbast av alla på de 2 segmenten som gick uppför och ingick på både korta o långa rundan var återigen Rasmus Lindén. Ja en hel minut snabbare än närmaste cyklist på långa rundan.
Segrare i herrklassen var Robert Eliasson. Får ge Robert en eloge dock som en av de som trottsade söndagens väder o körde långa turen.

På bifogad länk finner ni resultaten från runda 4.

Nu har vi gett oss in på näst sista rundan och denna runda är signerad David Hansson på Umara. Det är Amstel Gold Race veckan och proffsens lopp har över 4000 höjdmeter och David har dragit en runda som inkluderar både böljande terräng så väl som ett par riktiga “väggar” efter drygt halva distansen. Detta får ses som Kungaetappen då den utöver mest höjdmeter, är den längsta etappen och har flest segment. Nu hoppas vi på riktigt fint väder och många cyklister som tar chansen att vässa formen i vårsolen.
Start o mål på rundan sker vid Sportslabs lokaler vid Fysiken på Gibraltargatan. De är dessutom värd för dena runda och det kommer lottas ut fina priser från Sportslab bland de som fullföljer hela rundan o loggar rundan i Strava och är med i Stravaklubben Göteborgs Vårklassiker.

A. Utlottning från Sportslab består av presentkort på:
1 bikefit,
1 teknikanalys 2D
1 teknikanalys 3D
1 fysprofil

B. Sportslab bjuder även på en rabattkod
I receptionen på Fysiken, där SportsLab har sina lokaler, kommer man att kunna lösa ut en
rabattkod i receptionen. Rabattkoden gäller med 10% på SportsLabs produkter under
perioden mars-juni.

C: Sportslab bjuder på en tour i testlabbet
Man hör i så fall av sig till oss via mail om man vill ha en tour ihop med sitt runda som startar o slutar vid Fysiken.

Kontaktpersoner
Marie.larsson@sportslab.se
Wenche.noren@sportslab.se

Så hoppas detta sporrar till ett riktigt stort antal deltagare på denna Kungaetapp.

Länk till de nya rundorna finner ni på länk: https://ckmaster.com/goteborgs-varklassiker/

Titta även i PDF filen på sidan där mer information om segment och rundor finns!

Ha det nu så kul o kör säkert.

Med vänliga hälsningar, Björn Calavin

Rulla till toppen