Resultat vårklassiker runda 3

Så var 3:e veckan till ända och tyvärr så hade det smugit in sig en felaktighet i länken på hemsidan. Man kan tro att undertecknad försökt kollra bort motståndet i Sävedalen när energin var som lägst, men så var inte fallet, hade det varit så, så lyckades ändå 2 man knipa de ädlare valörerna på sträckan! 🙂

Snabbast om man ser på körda segment var faktiskt ungdomsklassens Rasmus Lindén, räknar man tiden på de segment som ungdomsklassen kör så var han snabbare än segraren i Herr seniorer över samma segment. Enormt imponerande! Grattis Rasmus.
Bland damerna visade Hedda Än en gång att hon är svårslagen uppför och hade tagit en 3:e plats bland herrarna! Imponerande!
I herrklassen fick vi en ny segrare genom Eric Sjögren, som hade 1 minuts segermarginal till 2:an Robert Eliasson.

Då vissa cyklister inte fick riktigt möjligheten att få en totaltid så har vi även samanställt tiderna för 3, 4, 5 & totaltid så kan alla se hur de låg till mot övriga cyklister. Vi hoppas detta var enda fadäsen i serien och önskar lycka till på rundorna framöver. Hela resultatlistan finner ni på bifogad länk:

Nästa veckas runda är en runda med mycket upp o ner på grusvägar, inga enormt branta eller långa backar, men mycket upp o ner som samlar höjdmeter. Nu skulle Paris – Roubaix gått denna vecka och den Belgiska Pavén blev grus i vårt fall. Nu blev den riktiga tävlingen skjuten till hösten, men vi kör ändå och hoppas på en fin tur o bra träning. Kantvind & Umara håller öppet hus så trampa gärna förbi o se o kläm på kollektionen och kanske förstärka era energidepåer med Umaras produkter på plats.

På återseende, Björn Calavin

P.S Grusvägarna i Vättlefjäll under början av veckan… Sög en del kraft. Får hoppas på fint “före” ner mot Lygnern kommande vecka. D.S

Rulla till toppen