Vårklassiker slutsummering och vinnare.

Så har nästan en vecka passerat sedan sista Vårklassikern, känns nästan lite tomt. För egen del har det varit en bra motivation att ha en runda att fixa under en vecka, fått till både distans o sprätt under tider där både gemensamma träningar och tävlingar saknas. Ser ut som att vi får leva med dessa begränsningar en tid till så med någon veckas paus till så kommer det mera av varan utmaningar, stay tuned! 🙂

Alla segrare på respektive runda har redan kommunicerats men vi har kvar några vinster från de värdar somlottade ut priser på några av våra rundor så dessa listas nu nedan. I det bifogade dokumentet ses alla resultat, rundor, segment samt lotterivinnare, ja The Whole Shebang helt enkelt.

 • Vårklassiker nr 2:  Värd: Aktivitus 
  Priser: Presentkort á 200 kr
  Kontaktperson:  Mattias Lundqvist
  Vinnare: Rasmus Lindén, Jennie Hermansson, Ida Sellstedt, Björn Westling & Kjell Bengtsson
 • Vårklassiker nr 3:  Värd: Aktivitus 
  Priser: Presentkort á 200 kr
  Kontaktperson:  Mattias Lundqvist
  Vinnare: Ida Sellstedt, Björn Calavin, Kalle Norrby, Mathias Odenlund, & Mikael Olsson
 • Vårklassiker nr 5:  Värd: Sportslab,
  Kontaktperson:   Marie Larsson
  Priser: Presentkort på:
  • 1 bikefit  Vinnare: Hedda Carlqvist
  • 1 teknikanalys 2D  Vinnare: Jennie Hermansson
  • 1 teknikanalys 3D  Vinnare: Johan Hallnéus
  • 1 fysprofil  Vinnare: Henrik Landegren
  • Utöver de fyra vinsterna ovan bjuder dessutom Sportslab på en rabattkod I receptionen på Fysiken, där SportsLab har sina lokaler, kommer man att kunna lösa ut en rabattkod i receptionen. Rabattkoden gäller med 10% på SportsLabs produkter under perioden mars-juni.
   Dessutom bjuder Sportslab på en tour i testlabbet. Vid intresse så kontakta Sportslab via mail om man vill ha en tour ihop med sitt segment. Till alla dem som tar touren utdelas en premie.
 • Vårklassiker nr 6:  Värd: Sportspec butiken 
  Pris: Presentkort á 300 kr
  Kontaktperson: Micke Petterson
  Vinnare: Matilda Olzon, Henrik Landegren, Walter Gabrijelcic, Jonas Sandström & Björn Westling

Ett stort grattis till alla vinnare, Samtliga pristagare kontaktar respektive Värd för att använda sitt pris. Värdarna har fått namnen på Vinnarna.

Hoppas alla som kört haft lika kul o nytta av rundorna som undertecknad och att vi snart kan köra ihop istället för virtuellt. 🙂
Vill också passa på att tacka Göteborgs Cykelförbund och våra medarrangörer Umara & Kantvind för deras support av hela evenemanget, vinnarna av deras fina priser kommer bli kontaktade av Umara/Kantvind.
Passar även på att tacka Aktivitus, Sportslab & Sportspec som stöttat evenmanget och bistått med ytterligare priser i utlottningar som kan hjälpa vinnarna i sin cykling framöver. Ett jättetack till er alla! 🙂

Med det så stänger vi kapitlet Göteborgs Vårklassiker upplaga 2021. Håll koll på CK Masters hemsida & Facebook grupp Seniorträning Lvg, där kommer det mera inom kort!
Till dess säger vi, Kör hårt, MEN SÄKERT och ha kul! 🙂
/Björn Calavin

Rulla till toppen